Skip links

COMPANIE DE CONSTRUCȚII SOLOMON

Acasă trăiește fericirea – pentru asta tindem să construim cele mai bune locuințe

Despre Solomon
Construct Imobil

Solomon Construct Imobil este o companie constructoare de spații locative, lansată în 2016. Până atunci, compania a adunat mai mulți ani de experiență în calitate de subantrepriză pentru constructorii din Chișinău, punând o bază solidă de cunoștințe și aptitudini unice pentru membrii echipei sale. Astfel, Solomon Construct Imobil pune accent pe relația pe termen lung cu clienții săi, aspirând continuu spre perfecțiune.

click aici
DESCOPERĂ-NE

IATĂ DE CE ANUME NOI

Pentru noi fiecare apartament își are propria personalitate, la fel ca oamenii frumoși, talentați, cu pasiuni și preferințe distincte, care locuiesc în ele.

1450
familii fericite
93 000 m2
suprafață construită
9
complexe construite

design interior

locul unde creația întâlnește confortul și unde fiecare spațiu devine o poveste în sine. Cu o experiență bogată și o pasiune profundă pentru designul interior, echipa noastră se dedică transformării locuințelor și spațiilor comerciale în adevărate opere de artă funcționale.

Echipa noastră de designeri talentați și experimentați colaborează strâns cu clienții pentru a înțelege dorințele și așteptările lor. Folosind cele mai recente tendințe și tehnologii în designul interior, transformăm spațiile în locuri nu doar frumoase, ci și funcționale.

Ne străduim să aducem la viață fiecare detaliu, de la alegerea culorilor și mobilierului până la iluminat și accesorii. Descoperiți cu noi bucuria unui mediu bine gândit și bine executat.

Proiecte curente

Grenoble Residence

Grenoble Residence, este construit într-o zonă ecologică a sectorului Botanica, cu infrastructură nouă, școală, grădiniță, centru pentru tineret,
spații comerciale.

Art Residence

Noul obiectiv marca SOLOMON depășește orice așteptare și bifează cu succes toate caracteristicile unui complex locativ modern: planificări individuale, parcări subterane și de tip deschis..

New Residence

Noul complex Solomon New Residence îmbină armonios liniștea cu stilul de viață activ pe care îl au familiile moderne. Este ferit de agitația orașului, dar, totodată, oferă acces imediat către școli și grădinițe.

Cere o ofertă

  Accept să-mi fie prelucrate datele cu caracter personal

  Proiecte finalizate

  Mircea cel Bătrân

  Este construit din materiale moderne și cu utilizarea tehnologiilor inovative, care garantează construcției un nivel înalt de rezistență.

  Solomon Dendrarium

  Solomon Dendrarium este un complex rezidențial pentru cei care își doresc un trai frumos și confortabil, privind deschis spre viitor.

  Case Ave-Maria

  Complexul de Lux din 5 case, aranjate armonios într-un sector liniștit și verde, lîngă parcul sectorului Râșcani al capitalei.

  Proiecte finalizate

  IstoriA noastră

  Am dezvoltat parteneriate strânse cu clienții noștri, luând în considerare nu doar nevoile lor funcționale, ci și stilul de viață și gusturile individuale.

  Această pasiune pentru autenticitate și inovație ne-a ghidat în fiecare etapă a evoluției noastre. De la proiecte rezidențiale elegante la spații comerciale moderne, Solomon Design Interior a devenit o prezență notabilă în industria designului, marcând fiecare colaborare cu unicitate și rafinament.

  Astăzi, ne mândrim cu portofoliu nostru divers, care ilustrează evoluția noastră continuă și dedicarea față de excelență. Cu fiecare proiect nou, rămânem dedicați valorilor noastre fundamentale: creativitatea neîngrădită, calitatea ireproșabilă și relații de lungă durată cu clienții noștri.

  Recenzii Google

  Solomon Construct

  Or. Chișinău, str. Ștefan Cel Mare și Sfânt, 171/3

  Luni-Vineri: 9:00 - 18:00
  Sâmbăta: 9:00 - 12:00